थंड Thand Lyrics – Bintu Pabra

Thand Lyrics – Bintu Pabra

Thand Lyrics (थंड). The Latest Haryanvi Song is Sung by Bintu Pabra. And Music Lyrics is written by Kp Kundu, Bintu Pabra. And Song Composed by Deepty. Music Label by GSC Music.

Song:Thand
Singer:Bintu Pabra
Lyrics:Kp Kundu, Bintu Pabra
Music:Deepty

Thand Lyrics – Bintu Pabra

O Thand Bhi Pade Hai
Aur Pade Dhundh Bhi
Dhundh Aali Thandi Thandi
Pade Boond Bhi

Main Bhi Tane Dhund Rya Hu
Aakhya Me Meri
Tu Bhi Teri Aakhya Ke Meh
Mane Dhoondti

Main Lyaau Tera Shawl
Meri Jersey Tu Lyaaiye
Haan Tu Banke Karishma Koi
Zindagi Me Aaiye
Tu Haan Banke Karishma Koi

Chalu Tere Hathan Ke Meh Hath Ghal Ke
Pache Mat Hatt Jaiye Gel Chaal Te
Aapas Me Todke Ne Khawa Moong-fali
Dono Jane Meri Jaan Aag Baalke

Jaade Ke Dina Me Time Honda Rehga Change
Par Change Konya Howe Kade Apna Prem
Ho Shehar Barfile Dono Chala Meri Jaan
Photo Kheechange Re Peharke Ne Hoodie Same Same

Ghar Ka Nabed Liye Kaam Jaldi
Taavli Si Kariye Aaram Jaldi
Rakhiye Rumaal Kade Fenke Tu Sanak
Tere Meri Jaan Ho Jya Hai Zukhaam Jaldi

Meri Jaan Ho Jya Hai Zukhaam Jaldi
Rastya Ne Kholu Sun Majhi Ban Jaunga
Main Sukh Ni to Dukh Ka to Sanjhi Ban Jaunga
Main Sukh Ni to Dukh Ka Main

Chalu Tere Hathan Ke Meh Hath Ghal Ke
Pache Mat Hatt Jaiye Gel Chaal Te
Aapas Me Todke Ne Khawa Moong-fali
Dono Jane Meri Jaan Aag Baalke

Pahadan Me Maggi Ka Swaad
Isa Feel Howe
Isa Feel Howe Tere Te Milne Ke Baad
Isa Feel Howe

Isa Feel Howe Tere Te Milne Ke Baad
Isa Feel Howe
Janu Pahadan Me Maggi Ka Swaad
Isa Feel Howe

Rajasthan Ke Retan Jisi Khoobsurti
Dal-bhati Ki Tarah Re Tu Mashoor Se Kati
Lya Dyu Jaipur Te Chudi Tane Pink Rang Ki
Re Main Tera Shriman Tu Meri Shrimati

Rishta Main Bheju Sun Eb Aale Shaale Me
Haan Dil Te Swagat Hai Pabra Kinale Me
Haan Kp Bintu Hint Jade Pabre Kinale Me

Chalu Tere Hathan Ke Meh Hath Ghal Ke
Pache Mat Hatt Jaiye Gel Chaal Te
Aapas Me Todke Ne Khawa Moong-fali
Dono Jane Meri Jaan Aag Baalke

Thand Lyrics in Hindi

ओ ठंड भी पड़े है
और पड़े धुंध भी
धुंध आली ठंडी ठंडी
पड़े बूंद भी

मैं भी तने धुंढ र्या हूँ
आख्यां में मेरी
तू भी तेरी आख्यां के मह
माने ढूंढती

मैं लाऊं तेरा शॉल
मेरी जर्सी तू लायिए
हाँ तू बनके करिश्मा कोई
जिंदगी में आइए
तू हाँ बनके करिश्मा कोई

चालू तेरे हाथां के मह हाथ घाल के
पाछे मत हट जाइए गेल चाल ते
आपस में तोड़के ने खावा मूंग-फली
दोनों जाने मेरी जान आग बालके

जाड़े के दिना में टाइम होड़ा रहेगा चेंज
पर चेंज कोन्या होवे कदें अपना प्रेम
हो शहर बर्फीले दोनों चला मेरी जान
फोटो खींचे रे पहनके ने हूडी सेम सेम

घर का नाबेद लिए काम जल्दी
तावली सी करिए आराम जल्दी
रखिए रुमाल कदे फेंके तू सनक
तेरे मेरी जान हो जा है जुखाम जल्दी

मेरी जान हो जा है जुखाम जल्दी
रस्त्या ने खोलूं सुन मझी बन जाऊं
मैं सुख नी तो दुख का तो संझी बन जाऊं
मैं सुख नी तो दुख का मैं

चालू तेरे हाथां के मह हाथ घाल के
पाछे मत हट जाइए जेल चाल ते
आपस में तोड़के ने खावा मूंग-फली
दोनों जाने मेरी जान आग बालके

पहाड़ां में मैगी का स्वाद
ईसा फील होवे
ईसा फील होवे तेरे ते मिलने के बाद
ईसा फील होवे

ईसा फील होवे तेरे ते मिलने के बाद
ईसा फील होवे
जाणु पहाड़ां में मैगी का स्वाद
ईसा फील होवे

राजस्थान के रेतां जैसी खूबसूरती
दल-भाति की तरह रे तू मशहूर से कती
लिया दूं जयपुर ते चूड़ी तने पिंक रंग की
रे मैं तेरा श्रीमान तू मेरी श्रीमती

रिश्ता मैं भेजू सुन ऐब आलै शाले में
हाँ दिल ते स्वागत है पबरा किनाले में
हाँ केपी बिंतु हिंट जड़े पाबरे किनाले में

चालू तेरे हाथां के मह हाथ घाल के
पाछे मत हट जाइए जेल चाल ते
आपस में तोड़के ने खावा मूंग-फली
दोनों जाने मेरी जान आग बालके

Video Song of Thand:

Related More Haryanvi Song:
# Pee Ke Aaye Ho
Fauji
Mote Peg
Pistol
December

Summary

Song: Thand
Singer: Bintu Pabra
Lyrics: Kp Kundu, Bintu Pabra
Music: Deepty
Music Label: GSC Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *